Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård

Rosmarin Hudvård

Skönhetssalongen med kunden i fokus

Professionell och omsorgsfull hudvård. Rosmarin Hudvård grundades 1988. Inom hudvårdbranschen har det hänt mycket sedan dess.

Vi använder produkter och märken av högsta kvalitet. Vi tar hänsyn till Din hudtyp, Din huds behov, årstiden och Dina vanor när vi rekommenderar produkter och behandlingar till just dig.

Hos oss kan man njuta av en ”lunchtime-treatment” eller boka en större behandling. Vi behandlar ungdomar och vuxna, män som kvinnor i alla åldrar och har med åren fått med oss en hel del kunskaper och erfarenheter. Till oss kan man komma in och få råd och hjälp med vilka behov som varje individ kan behöva med fötter, hud, händer och kroppsvård. Hos oss kan ni även få hjälp med presenter såsom presentkort eller produkter.Sveriges hudterapeuters riksorganisation.

All personal är auktoriserade och utbildade hudterapeuter och medlemmar i
Sveriges hudterapeuters riksorganisation SHR.

Vi jobbar med:

Biodroga: Produkter och behandlingar är huvudsakligen biologiskt baserade och bygger på aktiva ämnen från växtriket och havet. Dessa ämnen är förädlade och testade i egna laboratorer för att garantera produkternas effektivitet och hudvänlighet. De kompletteras med ingredienser som framställs bioteknologiskt för att ge maximal kvalitet. Tillverkas i Tyskland.

Sans Soucis: Produkterna tillverkas enbart i Tyskland. Tillverkas enligt GMP (Good Manufacturing Practise). Produkterna är tydligt försedda med påskrift och fullt deklarerade enl. CTFA alt. INCI. Erbjuder ett attraktivt pris/prestandaförhållande. Är miljövänligt.

Maria Åkerberg: Helsvenskt företag sedan 1995, produkterna bygger på aromaterapi, och fysiologi i växternas inneboende kraft, vegetabiliska oljor. Deep skin Organics kan förklaras med Fyra olika steg för att nå in i djupet på huden och behandla olika hudlager. Maria Åkerberg tillverkar även Make up.

Reviderm: Reviderm startade år 1986 och har sitt huvudkontor i München men har även kontor och utbildningscenter i Düsseldorf. De kombinerar innovativ ingrediensforskning med modern lära i dermatologi och deras utvecklings- och produktionsprocesser genomförs i samarbete med vetenskapsmän och forskare. Fler än 10.000 ledande hudterapeuter världen över arbetar med Reviderms flerfaldigt prisbelönta och intelligent framtagna utbud av apparatur och hudvård med kvalitet made in Germany. Med flera års erfarenhet och deras passion för hudvård har gjort Reviderm världsledande inom microdermabrasion. Reviderm tillsätter inga syror i försäljningsprodukter.

Exuviance: Exuviance är ett medicinskt – dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården och som står bakom Alfahydroxisyra teknologin (AHA). Grundarna av företaget är de världsberömda professorerna Dr. Eugene Van Scott och Dr. Ruey Yu. De har mer är 120 världspatent. Exuviance har även utvecklat en helt ny generation av AHA i form av exklusiv Polyhydroxiysyra (PHA) som passar alla hudtyper, även känslig hud.

Historia

Rosmarin Hudvård grundades 1988, ett famileägt företag. Från början var företaget en Fleur de Santébutik med en mindre salongsdel, där vi var två som arbetade från början. Under tiden har verksamheten vuxit och vi har blivit fler anställda. Hela tiden försöker vi att utbilda oss och se kontraster mellan olika behandlingar och märken, vi gör allt för att bara bli bättre och bättre!

Rosmarin hudvård, fotvård, vaxning, fransar, Gävle

Från vänster: Annemaj Hasselgren, Susanne Hasselgren, Linn Hesselryd, Sofia Bäckström och Linnéa Norrbom. Samtliga är auktoriserade hudterapeuter. Susanne Hasselgren har tagit Mästarbrev 2019.

hudvård, fotvård, vaxning, fransar, porrengöring..
hudvård, fotvård, vaxning, fransar m.m. i Gävle

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK