Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård
Webbshop, handla hos oss men även på nätet!

Webbshop, handla hos oss men även på nätet!

Upptäck vår egen webbshop!

Publicerad: 2/9, 2020

Förändringens vindar stöter vi på hela tiden och vi vill förstås följa med!

I dessa virustider vill man kanske inte besöka butiker eller man har helt enkelt inte tid att besöka butiken. Då vill vi göra det enkelt för dig. Sedan i våras erbjuder vi dig att handla från vår webbshop med Exuviance produkter. Enkelt sätt betala, även med klarna. Fraktfritt vid order över 700 kronor handlar man för mindre så bjuder vi på din frakt när du beställer och utför en ansiktsbehandling.

Ytterligare är en möjlighet att när butiken är stängd kan man handla sina produkter hemma vid köksbordet. Vi har även en QR kod i butiken där du kan skanna med din telefon och få upp sidan direkt i din mobiltelefon. Enklare kan det inte bli och att handla på olika sätt men ändå handla lokalt.

Vi vill förstås helst och väldigt gärna träffa dig i butiken men vi vill även ge dig möjligheter att handla underbara produkter på ditt eget sätt.

Vi fortsätter med våra produkter från Exuviance i butiken som vanligt men vi har även den nya Exuviance Retail serien hemma i butiken.

Högst upp i sidhuvudet på hemsidan finns en flik med webbshop. Klicka på den så är du inne på webbshopen!

Välkommen in!

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK