Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård
Rosmarin Hudvård i Gävle erbjuder Hot Stone massage för ett ökat välbefinnande.

Rosmarin Hudvård i Gävle erbjuder Hot Stone massage för ett ökat välbefinnande.

Öka välbefinnandet med Hot Stone massage

Publicerad: 14/2, 2020

Massage kommer i många olika former, allt från äldre traditionella massager till nya metoder. Hos Rosmarin Hudvård i Gävle utför vi en Hot Stone massage samt en klassisk massage.

Hot Stone massage är en skön avslappnande massage som utförs med varma, runda lavastenar med oljor på rygg och nacke. Varma lavastenar gör att man når djupare in i muskulaturen och muskelavslappningen blir bättre. I massagebehandlingarna arbetar vi med Maria Åkerbergs sköna smidiga oljor. Det finns dofter och sammansättningar som är både neutrala men också uppiggande och avslappnande eller linimentoljor för ömma muskler.

Genom massagen stimuleras cirkulationen i leder och muskler samt mjukar upp de spänningar du har i muskulaturen.
Med klassisk massage löser man upp spänningar och knutor som  kan finnas i rygg och nackmuskulatur. När muskulaturen mjukas upp kan man till viss del lindra huvudvärk, förbättra blodcirkulation, blodtryck samt cirkulation av lymfvätska. Lymfsystemet transporterar bort slaggprodukter samt bekämpar infektioner och är viktig för immunsystemet. Massage kan också öka rörelseförmågan och förbättrar välmåendet överlag på sikt.

Längre tillbaka i tiden hade man en tro att lavastenen hade en läkande effekt. Massagen går till som en vanlig massage med cirkulerande rörelser som förbättrar cirkulation och löser upp spänningar. Hot Stone Massage är en utmärkt behandling under kyliga dagar. Rosmarin Hudvård utför massage i friskvårdande syfte och på dessa behandlingar kan man även utnyttja friskvårdsbidrag.

Mer information om priser och beskrivningar på Hot Stone massage samt andra behandlingar hittar ni på Rosmarin Hudvårds hemsida.

Om Rosmarin Hudvård
Rosmarin hudvård är ett familjeägt företag som verkat i branschen i över trettio år, De erbjuder behandlingar med utbildade hud- och fotvårdsterapeuter samt produkter för välmående och avkoppling såsom ansiktsbehandlingar, fotvård, massage, vaxbehandlingar, manikyr, make up kurser, avancerade behandlingar med Skin needling, Kemisk peeling och Alpha cryopen. Rosmarin Hudvård tar hänsyn till din hudtyp, som också växlar precis som årstiderna, därför behöver man ibland titta över och förändra sin hudvård. Rosmarin hudvård ger rekommendationer som tar hänsyn till dig och dina vanor och behov. Rosmarin hudvård är auktoriserade som hudterapeuter i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).

Kontakt
Besöksadress:
Södra Kungsgatan 15
802 51 Gävle

Tel: 026-68 78 64
E-post: info@rosmarin.se
https://rosmarin.se/

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK