Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård

Nyhet, Browlift hos oss!

Publicerad: 8/6, 2020

Jag vill först belysa varför vi har funderat kring detta.

För flera år sedan gjorde jag (Susanne) en pigmentering på mina ögonbryn, som jag tyckte var lite tunna. Jag har aldrig noppat sönder utan jag hade inte bättre anlag egentligen.

Därför behandlade jag med med en pigmentering, alltså en lättare tatuering som inte är så djup i kosmetisk syfte.

Vad jag ändå inte tänkte mig var att fortfarande måste jag underhålla och noppa och färga mina befintliga ögonbryn som då syntes vara ännu ljusare med en pigmentering under.

Därför var det nu spännande med en ny behandling hos oss.

En browlift är en permanent med färg och form där vi använder primer, lim, fixering och en keratinbehandling av strån. Vi försöker öka volymen med ditt befintliga ögonbryn.(Det måste finnas strån).

Jag lägger upp bilder under fyra veckor hur mitt eget bryn var från början och varje vecka framöver i 4 veckor och framför allt hur hållbarheten är.

Den första bilden visar mitt eget bryn som är färgat som vanligt med svart ögonbrynsfärg sedan två veckor, men eftersom mina strån är tunna är det svårt att behålla fägen och definitivt volymen.

Vilka kan en browlift då vända sig till? Jo, den som har ett tunnare ögonbryn och lite svårstylade men önskar ett fylligare bryn och ändå inte vill göra en pigmentering. Självklart finns flera fäger om man inte vill ha så skarpa ögonbryn.

Vad är en browlift eller en Browlamination. Det är en behandling där vi alltså ökar volymen och omskapar hårstråets riktning för ett fylligt och upplyftande utseende. Keratinbehandlingen ingår alltid efteråt och behandlar hårstrået med fukt och näring, främjar tillväxt och är vårdande.

Välkommen att prova du också!

 

 

 

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK