Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård
Deo 99 kr (149:- ord pris)

Deo 99 kr (149:- ord pris)

Nu kommer en tid när vi vill förnya oss...

Publicerad: 19/9, 2021

Vi har erbjudande på Maria Åkerbergs deodoranter, Beautiful och Essential. Nu 99 kr (ord149:-)

Vi vill också passa på att poängtera användandet av rätt toner eller ansiktsvatten. En toner är mycket mer än att ta bort rester av make up och överflödig olja.

Den hjälper till att återfukta och återställa pH balansen i huden efter rengöring samt att återfukta. En toner kan även för en fetare hud arbeta mot tilltäpptheter och förstorade porer.

En perfekt anpassad toner stärker och återfuktar hudbarriären så att vi får en balans i huden. Välkommen in så hjälper vi dig med din hud.

Nu är vi åter på salongen allihopa efter sommar och semester. Vi har en spännade höst framför oss. Linnea och Susanne påbörjar sin utbildning inom microblading för naturliga, pigmenterade ögonbryn för alla som tycker sig ha lite svaga eller glesa ögonbryn. Metoden innebär att vi pigmenterar in strån där det saknas eller om man önskar, fyller i hela ögonbrynet. Metoden kan man räkna med sitter 1-2 år för att sedan fyllas i.

Vi arbetar vidare med Retinolbehandlingar, skinneedling och Prx-T33, enskilt eller tillsammans med skinneedling för alla som vill utveckla sin hudvård. Vi har även absolut alla andra klassiska behandlingar som vi alltd arbetat med.

Hösten är en tid att förnya sig som sagt där även solen gjort sitt för huden, både på gott och ont. Det finns mängder av produkter att reparera huden med.

Vi finns här för dig och kom gärna in och be om råd!

 

 

 

Se alla nyheter »

Anpassa din toner eller ansiktsvatten!

Anpassa din toner eller ansiktsvatten!

Tre nya härliga färger att förgylla dina läppar och hösten med!

Tre nya härliga färger att förgylla dina läppar och hösten med!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK