Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård
Boka online hos Rosmarin Hudvård.

Boka online hos Rosmarin Hudvård.

Nu kan du boka din tid online!

Publicerad: 26/9, 2020

Nyheter duggar tätt!

Nu har du möjlighet att boka din behandling hos oss med vår nya online bokning.

Du når länken här ovan på hemsidan i dess sidhuvud. Klicka på online fliken och gå vidare efter instruktioner. Tittar ni på behandlingslistan vid bokningen online finns ett litet i vid varje behandling. Det beskriver i korthet vad behandlingen innebär.

Längre kurbehandlingar och avancerade behandlingar vill vi gärna konsultera vad som kan passa bäst, rena kurbehandlingar eller möjligheten att kombinera två anvancerade behandlingar för bästa resultat, t ex Microdermabrasion, Skinneedling eller kemisk peel.

Det kan vara en möjlighet för många att boka sin behandling hemifrån när butiken är stängd och när man själv har tid att i lugn och ro boka och välja sin tid.

Hittar du inte någon tid som passar, ring butiken vi har lite mer tillgängliga tider om du ringer till oss försöker vi lösa på bästa sätt.

Självklart kan man fortfarande ringa till oss i butiken och fråga om behandlingar eller boka sin tid. Onlinebokningen är bara en tilläggstjänst för att underlätta för Er kunder.

Många har frågat länge, vi har avvaktat lite med tanke på viruset som finns runt oss. Vi har valt att haft lite längre tid mellan behandlingar och uttnytjat rummen på ett litet annat sätt.

Vi känner att ni kunder varit ansvarsfulla och vi har varit friska själva och symtomfria. Därför vi skall fortsätta att vara rädda om varandra och vi fortsätter på den linje vi börjat. Ni som varit hos oss vet vilka åtgärder, tvättar händerna före varje behandling, tidningar är borttagna och vi frågar om man vill ha en tidning istället, möjligheten att använda vår ingång bakifrån, för att komma direkt in i ett behandlingsrum osv. Alla gör vi så gott vi kan och det skall vi fortsätta med

 

Välkommen och ställ dina frågor och välkommen in till oss!

 

 

 

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK