Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård
Höstnyheter på Rosmarin Hudvård i Gävle.

Höstnyheter på Rosmarin Hudvård i Gävle.

Höstnyheter hos oss

Publicerad: 5/9, 2019

Vi kommer att förstärka vår personalstyrka lite extra under hösten. Det innebär att det kommer att finnas lite fler behandlingstider. Vi hoppas att kunna minska ner lite på väntetiden för Er kunder som t ex vill utnyttja Er av friskvårdsbidag, Actiway etc. Vi tar emot dessa på massage och fotvård.

Fram till och med den 15 september kommer Ni som har ett fullt VIP kort att kunna byta det mot ett Resekit från Exuvience (värde 265 kr).

Nu laddar vi på för fullt inför hösten med lite nyheter vi skall berätta om senare. Vi börjar först nu med en mässa den 6 spetember i Stockholm.

Den 3 oktober kommer vi att ha en Inspirationsdag för Er på salongen med Exuviance representant. Anmäl dig gärna för en kortare behandling och konsultation eller kom och bara umgås och mingla i butiken.

Lite senare i oktober blir det vår tur att förkovra våra kunskaper ytterligare för att bli ännu bättre och kunna ge Er ytterligare kunskap om det just du vill veta. Så ser programmet ut i höst.

Vi välkomnar Er alla till butiken och önskar en fin höst.

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK