Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård

Hösten ger oss ny inspiration!

Publicerad: 25/9, 2019

Under hösten kommer vi att ha en inspirationskväll och en temadag. Den första kommer nu tisdagen den 1 oktober. Då kommer vår representant från Exuviance, att med hjälp av en hudscanner kunna analysera din hud för att hitta bra och rätt hudvård i denna djugel. Är du intresserad bokar du en tid genom att ringa butiken snarast. Endast få tider kvar. Annars är du välkommen in när dom helst och be oss om råd och hjälp.

I november har vi en spännande kväll för Er kunder med mingel och visning av flera olika behandlingstyper. Både lite mer avanserade behandlingar och enklare. Vi kommer med råd och tips för din hud. Huden behöver lite extra omsorg när klimatet förändras eftersom vi har våra härliga årstider. Denna kväll kan man anmäla sitt intresse för att vi skall kunna förbereda lite. Ring butiken!

Vi utökar även personalstyrkan som några redan har lagt märke till. Vi hälsar Helen Lööf välkommen till oss som förstärker med både massage och fotvård. Nu kan man även boka helkroppsmassage och klassisk massage men natruligtvis också Hot stonemassage. ActiWay och Epassi samt friskvårdspeng kan du uttnyttja på behandlingar. Vi tar även emot City presentkort.

Från och med den 1 oktober kommer det att bli en viss prisjustering på vissa behandlingar.

Välkomna in och inspireras av oss!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK