Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård
Daily vitamins blueberry lip care! Nyhet

Daily vitamins blueberry lip care! Nyhet

God morgon måndag!

Publicerad: 21/9, 2020

Hösten gör sig tillkänna och håll med om att tillvaron blir lite mysig ändå. Man passar på att börja ta hand om sig själv lite mer. Vi märker det klart i butiiken och salongen. Många funderar över sin hudvård. Då tänker jag hur vill man reparera sig efter sol och börja förebygga en torr hud i vinter.

Reviderm har ett serum milt och anti aging som bättrar på huden cellcirkulation. Detta gör att fukt tas upp ordentligt i huden. Vill man dessutom använda en skön nattkräm som hjälper huden under natten att återhämta sig är Cell regeneraton night cream perkt. En underbar och vårdande hudserie. Kom in så få du själv uppleva den!

Våra läppar skall må bra också i vinter en nyhet är Daily vitamin blueberry lipcare. Med underbar doft av blåbär vårdar den dina läppar mjuka och smidiga. Den ger fukt, skyddar mot uttorkning och miljöstress. Ljusreflekterande pigment ger en fin glow samt får läpparna att verka fylligare.

 

Se alla nyheter »

Cell regeneration Serum!

Cell regeneration Serum!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK