Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård
Framhäv ögonen med färgning av fransar och bryn.

Framhäv ögonen med färgning av fransar och bryn.

Framhäv ögonen med färgning av fransar och bryn

Publicerad: 9/3, 2020

Rosmarin Hudvård i Gävle erbjuder många olika behandlingar som både piggar upp och ökar välmåendet. En behandling som är väldigt populär och många vill prova på för att framhäva sina ögon är att färga sina fransar och ögonbryn. Det är en relativt enkel och snabb behandling som gör en väldigt stor skillnad.

 blir den alltså mer markerad men inte längre. Däremot kan man uppleva att fransarna blir längre eftersom man ser hela fransen inifrån och ut till toppen på ett annat sätt.

Terapeuten är alltid noga med att fråga kunden om några eventuella allergier finns. Vissa typer av fransfärg undviker man då och väljer någon annan färg. Inte vill man utföra frans och brynfärg alltför nära en operation utifall att man av någon anledning skulle reagera på behandlingen, även om man fått behandlingen utfört många gånger.

– Vi utför frans- och brynfärgning inklusive form. Hos oss på Rosmarin Hudvård kan man både boka tid för denna behandling men även komma som en drop in kund, då i mån av tid förstås berättar Susanne Hasselgren.

Mer information om priser och beskrivningar för frans och brynfärgning samt andra behandlingar hittar ni på Rosmarin Hudvårds hemsida.

Om Rosmarin Hudvård
Rosmarin hudvård är ett familjeägt företag som verkat i branschen i över trettio år, De erbjuder behandlingar med utbildade hud- och fotvårdsterapeuter samt produkter för välmående och avkoppling såsom ansiktsbehandlingar, fotvård, massage, vaxbehandlingar, manikyr, make up kurser, avancerade behandlingar med Skin needling, Kemisk peeling och Alpha cryopen. Rosmarin Hudvård tar hänsyn till din hudtyp, som också växlar precis som årstiderna, därför behöver man ibland titta över och förändra sin hudvård. Rosmarin hudvård ger rekommendationer som tar hänsyn till dig och dina vanor och behov. Rosmarin hudvård är auktoriserade som hudterapeuter i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation).

Kontakt

Besöksadress:
Södra Kungsgatan 15
802 51 Gävle

Tel: 026-68 78 64
E-post: info@rosmarin.se
https://rosmarin.se/

Läs hela artikeln på SvenskPress: https://svenskpress.se/articles/view/framhav-ogonen-med-fargning-av-fransar-och-bryn

Se alla nyheter »

Framhäv ögonen hos Rosmarin Hudvård.

Framhäv ögonen hos Rosmarin Hudvård.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK