Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård

Maria Åkerberg ansiktsbehandling

Hud- och kroppsvårdssalongen Rosmarin Hudvård på söder i Gävle erbjuder flera olika sorters ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar. En av dessa populära behandlingar är med Maria Åkerbergs ekologiska produkter av hög kvalitet.

I en klassisk ansiktsbehandling börjar man med att rengöra huden och sedan utförs en hudanalys för att välja ut lämpliga produkter. Därefter när vi valt ut en behandlingsform utförs en peeling av huden, eventuellt används en kemisk peel för att få ett hållbart och djupgående resultat. Där jobbar vi bland annat med hudens lyster, pigmentering, pordjup och linjer. Efter det värmer vi upp huden och förbereder en portömmning, efter rengöring utför vi en avslappnande massage av ansikte och dekolletage och följer upp med hand- och underarmsmassage. Efter det vilar kunden med en skön ansiktsmask för anpassad behandling och hudtyp.
I Maria Åkerbergs ansiktsbehandling jobbar vi på ett sätt som beskrivs som " Deep skin Organics" vi arbetar med flera olika hudlager för att förebygga, och stärka hudens olika lager och hudens skyddsbarriär.

Vi avslutar behandlingen med anpassad fuktkräm och formning av ögonbryn samt en lätt make up om kunden önskar.

I Maria Åkerbergs hudvårdslinje finns en fin make up serie som innehar fina, rikliga pigment och som samtidigt är en vårdande make up med många valmöjligheter. Dessutom är det ett fantastiskt pris på hela serien, både hudvård och make up.

hudvård, fotvård, vaxning, fransar, porrengöring..
hudvård, fotvård, vaxning, fransar, porrengöring..

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK