Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård

Hot Stone Massage

Öka ditt välbefinnandet med en Hot Stone Massage.

Massage kommer i många olika former, allt från äldre traditionella massager till nya metoder. Hos Rosmarin Hudvård i Gävle utför vi en Hot Stone massage samt en klassisk massage.

Hot Stone massage är en skön avslappnande massage som utförs med varma, runda lavastenar med oljor på rygg och nacke. Varma lavastenar gör att man når djupare in i muskulaturen och muskelavslappningen blir bättre. I massagebehandlingarna arbetar vi med Maria Åkerbergs sköna smidiga oljor. Det finns dofter och sammansättningar som är både neutrala men också uppiggande och avslappnande eller linimentoljor för ömma muskler.

Genom massagen stimuleras cirkulationen i leder och muskler samt mjukar upp de spänningar du har i muskulaturen.
Med klassisk massage löser man upp spänningar och knutor som  kan finnas i rygg och nackmuskulatur. När muskulaturen mjukas upp kan man till viss del lindra huvudvärk, förbättra blodcirkulation, blodtryck samt cirkulation av lymfvätska. Lymfsystemet transporterar bort slaggprodukter samt bekämpar infektioner och är viktig för immunsystemet. Massage kan också öka rörelseförmågan och förbättrar välmåendet överlag på sikt.

Längre tillbaka i tiden hade man en tro att lavastenen hade en läkande effekt. Massagen går till som en vanlig massage med cirkulerande rörelser som förbättrar cirkulation och löser upp spänningar. Hot Stone Massage är en utmärkt behandling under kyliga dagar. Rosmarin Hudvård utför massage i friskvårdande syfte och på dessa behandlingar kan man även utnyttja friskvårdsbidrag.

Priser för Hot Stone Massage hittar du här »

hudvård, fotvård, vaxning, fransar, porrengöring..
hudvård, fotvård, vaxning, fransar, porrengöring..

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK