Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård

Fuktbehandling

Fuktbehandling är en reparerande behandling efter exempelvis sol och bad eller efter en torr och kall vinter. Alla olika hudtyper behöver fukt alltemellanåt. Att boosta huden med fukt är alltid en bra behandling eller en mellanbehandling om man ibland unnar sig en mer avancerad hudbehandling. På Rosmarins hudvård i Gävle erbjuds fuktbehandlingar med kvalitativa produkter.

Vi hudterapeuter brukar rekommendera en sommar- och en vintergarderob för huden. Precis som det är med ytterkläder, finns det ingen som går i vinterjacka på sommaren och tvärtom. Likaså har huden olika behov varefter årstiden växlar. En fuktbehandling kan utföras på olika vis och i olika avancerade grader. Beroende på vilken sorts aktiv-, anti age- eller en mindre krävande hudvård som man skall behandla och efter kundens önskemål. Vi på Rosmarin Hudvård i Gävle arbetar med Exuviance vårdande exfolierande produkter i olika steg och med olika kemiska peel för att huden skall få både peeling och kraftig återfuktning med PHA produkter.

Maria Åkerbergs fina ekologiska produkter med en underbar papaya peel för att skonsamt arbeta bort ytliga döda torra hudceller och därmed lättare kunna slussa in fukt i huden. Detta ökar också hudens cirkulation. Oftast arbetar vi enligt Maria Åkebergs egna princip att jobba med så kallade Deep Skin Organics; Efter rengöring och avlägsnande av hudceller och efter följande passande mask, tillsätter vi produkter för att jobba med hudens olika lager i följande steg, en närande olja, serum passande för huden, fuktkräm och en balm som omsluter huden som ett skyddande täcke. 

Sans Soucis och Biodroga är produkter som vi arbetat med i nästan 30 år på salongen. Produkter med otroligt härliga milda dofter och rikligt med vitaminer och gjorda på naturligt thermalvatten. Lugnade, sköna fuktbehandlingar men med fin effekt och är sällan orsak till reaktioner. Dessa fuktbehandlingar kan även få den känsligaste huden att må bra.

När vi arbetat med grunden i huden och byggt upp ett så kallat förtroende med den, vill många kunder gå vidare i mer avancerade behandlingar.

Ju äldre vi blir desto mer fukt behöver vi också för att bibehålla hudens spänst och kondition. Många av dessa behandlingar kräver att man arbetar på så sätt att man besöker salongen och utför en kur eller en serie med behandlingar. Men även en behandling gör skillnad. Exempel på sådana behandlingar är kemisk peeling, skinneedling, microdermabrasion. Kemisk peeling stimulerar cellförnyelse och avlägsnar ytliga döda torra hudceller. Detta ger en ny lyster på huden, pordjup förminskas, hudens matrix (fyllighet) ökar. Kemiska peel jobbar även med fina linjer och pigmentförändringar, ärrbildningar och en rätt avvägd kemisk peel är utmärkt även på rosaceahud. Reviderm skinneedling utförs på flera olika hudtyper och med olika serum som slussas in i huden. Vid  just fuktbehandling slussas hyaluronsyra in i huden med hjälp av nålar som penetrerar huden och på så vis når fukten djupare in i hudlagren. Denna behandling är lämplig även för ärrbildning, förbättra lyster, fina linjer och pigmentförädringar. En effektiv och kraftfull behandling som kan kombineras med kemisk peel.

Microdermabrasion är en behandling som hjälper till att fylla på naturliga ingredienser återställer hudens cellaktivitet och främjar en mer hälsosam fräsch hud. Med hjälp av fint slipade diamanter och vaccum sätter vi fart på cirkulationen i huden. 

Efter olika fuktbehandlingar appliceras ofta en sheetmask. En typ av tätare gasväv som dränkts in i någon form av maskvätska som skall vara gynnande för den behandlade huden. När masken avlägsnas masseras återstoden av vätskan in i huden och därefter appliceras fuktprodukt.

hudvård, fotvård, vaxning, fransar, porrengöring..
hudvård, fotvård, vaxning, fransar, porrengöring..

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK