Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård

Framhäv ögonen med färgning av fransar och bryn

Rosmarin Hudvård erbjuder många olika behandlingar som både piggar upp och ökar välmåendet. En behandling som är väldigt populär och många vill prova på för att framhäva sina ögon är att färga sina fransar och ögonbryn. Det är en relativt enkel och snabb behandling som gör en väldigt stor skillnad.

Vi utför formning av ögonbryn både med vax och traditionell noppning med pincett. De har olika sorters vax och tillvägagångsätt för att passa olika hudtyper och utföra formningen på ett så skonsamt sätt som möjligt.

– Det enklaste snabbaste och billigaste lyftet för ansiktet är att sköta om sina ögonbryn, förklarar Susanne Hasselgren, Auktoriserad Hudterapeut på Rosmarin Hudvård.

Hela tiden förändras trender hur ögonbrynen skall formas på. Storlek, tunna, kraftiga, mörkare, långa bågformade eller vingform eller mer eller mindre markerade. Smaken är olika och olika åldrar sätter sin egen prägel. Ansiktsformen är viktig att man tar hänsyn till. Ett väldigt runt ansikte kanske inte skall ha ett väldigt runt format ögonbryn medan ett långsmalt ansikte inte skall ha ett spetsigt vingformat ögonbryn. Huvudsaken är att det passar personen i fråga och förstås tillgång på strån.

Med åldern ser man en tendens att strån glesnar och man skall alltid vara rädd om sina ögonbryn. Har man långa kraftiga strån kan dessa vara lämpliga att klippa istället för att bara noppa bort. Eftersom dessa kraftiga strån fyller en stor plats i ögonbrynen. Noppas det bort kan det bildas luckor där det saknas strån. Brynen ger en fin inramning på ansiktet och framhäver blicken.

Många har provat att färga sina bryn men tycker att det blivit för mörkt. Men det finns flera färger man kan välja på, det kommer man fram till med sin terapeut som kan ge goda råd och vägleda på ett bra sätt. Kunden kan ibland tycka att brynen är glesa men med lite form och färg framträder små volymstrån fram som man inte riktigt visste att man hade.

Ibland finns det väldigt dålig tillgång på strån och en möjlighet är då att pigmentera strån. En form av lättare tatuering för att på konstgjord väg markera ögonbrynen. Ytterligare ett sätt att förenkla sin vardagliga make-up är att färga sina ögonfransar. Man framhäver och intensifierar sin blick med färg som beroende på fransens kvalitet sitter mellan 4-6 veckor. En längre frans behåller ofta sin färg längre än en frans som är tunn och kort. De allra flesta väljer en mörk färg på fransen. När man färgar fransen blir den alltså mer markerad men inte längre. Däremot kan man uppleva att fransarna blir längre eftersom man ser hela fransen inifrån och ut till toppen på ett annat sätt.

Terapeuten är alltid noga med att fråga kunden om några eventuella allergier finns. Vissa typer av fransfärg undviker man då och väljer någon annan färg. Inte vill man utföra frans och brynfärg alltför nära en operation utifall att man av någon anledning skulle reagera på behandlingen, även om man fått behandlingen utfört många gånger.

– Vi utför frans- och brynfärgning inklusive form. Hos oss på Rosmarin Hudvård kan man både boka tid för denna behandling men även komma som en drop in kund, då i mån av tid förstås berättar Susanne Hasselgren.

Priser för färgning av fransar och bryn hittar du här »

hudvård, fotvård, vaxning, fransar, porrengöring..
hudvård, fotvård, vaxning, fransar, porrengöring..
hudvård, fotvård, vaxning, fransar, porrengöring.
hudvård, fotvård, vaxning, fransar, porrengöring..

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK