Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård

Hud- och kroppsvårdsbehandlingar

Behandlingar:
Detta ingår:

Ansiktsbehandling

Vi utför en hudanalys och väljer passande produkter. Vi rengör och peelar (även med syror). Huden värms upp med vattenånga alternativt annan uppvärmning som passar kunden så att det underlättar portömningen. Vi avslutar behandlingen med en skön massage, ansikte, decoltage och axlar, därefter en anpassad ansiktsmask. Vi följer upp med serum och fuktcreme, lätt make-up ingår om så önskas.

Maria Åkerberg behandling

En lite lyxigare komplett klassisk ansiktsbehandling med ögon och läppmask. Samt en hand- och underarmsmassage.

Fotvård

Vi börjar behandlingen med ett fotbad. Under behandlingen arbetar vi med naglar, nagelband, förhårdnader och liktorn. Vi arbetar med manuell och maskinell utrustning. Vi avslutar behandling med en fotmassage. Diabetiker rekommenderar vi att gå till medicinsk fotvårdare.

Fotvård Lyx

Samma som fotvårdsbehandling men med peeling ovanpå foten och lackning av naglarna.

Fuktbehandling

Detta är en Quick fix behandling om man är mycket torr i huden. Guldmask från Exuviance samt ansiktsmassage. Vi avslutar med en fuktprodukt.

Hot Stone massage

En skön avslappnande massage som utförs med varma lavastenar på rygg och nacke.

Manikyr

Vi arbetar med längden på nageln. Nagelbanden behandlas med klippning och bad. Vi polerar nageln och behandlar nageln med olja. Vi avslutar med handmassage. Man kan även välja till lackning på naglarna.

Porrengöring

Denna behandling rekommenderas vid akne och inflammation där inte ansiktsmassage är lämplig. Den utförs annars som en ansiktsbehandling med passande produkter för rengöring och portömning.

Färgning av fransar och bryn

Färgning av fransar och bryn inkl. noppning eller vaxning av formen.

Soft Spabehandling

Rengör huden med passande produkter. I behandlingen ingår peeling, ansiktsmassage samt en avslutande mask och fuktprodukt. Ingen porrengöring ingår.

Syrabehandling

I denna behandling som kur arbetar vi med syror från olika märken med olika styrkor för att behandla pigmentförändringar, linjeringar, begränsa inflammationer och behandling av acne. Behandlingen upplevs som porsammandragande.

Vaxning av ben
Vaxning av rygg
Vaxning av axiller
Brasiliansk vaxning

Vi behandlar området med en förberedande rengörande produkt. Vi arbetar med varm och kall vax som vi bedömmer lämpligast. Avslutar med en lugnande olja som löser upp resterande vax. De område som skall behandlas bör inte vara behandlat på annat sätt de 3-4 närmaste veckorna.

Skin Needling Reviderm Är en behandling som reparerar och stärker upp huden. Bra mot akne ärr, förminskar pigmentering och porstorlek samt förfinar linjer (Se film om Skin needling på den här sidan).

Kontakta oss gärna för konsultation här »
Klicka här för prislista »


Produkter vi använder

Våra exklusiva behandlingsmärken är: Biodroga, Sans Soucis, Maria Åkerberg, Exuviance och Reviderm.
Läs mer om våra märken här »

hudvård, fotvård med mer i Gävle.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK