Rosmarin hudvård
Rosmarin hudvård

Ansiktsbehandling

En ansiktsbehandling som piggar upp och gör mirakel för huden, ditt ansikte får mer lyster, bättre och snabbare cirkulation i huden och ett allmänt piggare utseende. Förgyll vardagen med en skön ansiktsbehandling för ett bättre välmående.

I en klassisk ansiktsbehandling utför Rosmarin Hudvård i Gävle en hudanalys och väljer personanpassade produkter.
– Vi rengör och peelar (även med kemisk peel). Huden värms upp med vattenånga alternativt annan uppvärmning som passar kunden, detta underlättar portömningen. Vi avslutar sedan behandlingen med en skön massage av ansikte, dekolletage och axlar. Därefter en anpassad ansiktsmask. Vi följer upp med serum och fuktcreme, lätt make-up ingår om så önskas berättar Susanne Hasselgren, Auktoriserad Hudterapeut på Rosmarin Hudvård i Gävle.

I en ansiktsbehandling hos oss ingår också peeling av huden, antingen en traditionell kornpeeling eller en kemisk peeling beroende av ditt behov. Syftet med peeling är att avlägsna ytliga döda och torra hudceller och att motverka tilltäppta porer. Det ger också huden en härlig lyster och förbättrar hudens skyddsbarriär med rätt fukt och balans.

Det finns massvis med olika typer av peeling, kornpeeling är den mest vanliga och klassiska och det är ofta den man själv utför hemma med efterföljande mask och fuktprodukter. Men kornpeeling kan likväl reta känslig hud så att huden blir röd och då väljer vi alltid en kemisk peeling, även så kallad syrapeeling, med fruktsyror i olika styrkor i procent och varierande pH-värde beroende på märke och hudtyp. En kemisk peeling bör göras av en auktoriserad hudterapeut för att få rätt bedömning av hudtyp samt behandling. En kemisk peel arbetar lite djupare med ytliga pigmenteringar, linjer, pordjup och håller även huden fin lite längre än en traditionell.

– Kemiska peels hjälper oss att variera våra behandlingar och anpassa behandlingen till det som är bäst för varje individuell kund och hud. Med kemiska peels kan vi också upptäcka nya möjligheter för individens hud, exempelvis kan vi behandla huden beroende på vilken årstid det är.
Vi börjar alltid från grunden för att bygga upp ett förtroende med huden och se till att det blir rätt produkter för individen. En känslig hud kan så småningom bli tåligare om man tar det försiktigt, berättar Susanne Hasselgren.

hudvård, fotvård, vaxning, fransar, porrengöring..
hudvård, fotvård, vaxning, fransar, porrengöring..

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK